februari 5, 2023

Crypto-marktanalyse

Cryptocurrency bestaat al een tijdje en er zijn meerdere artikelen en artikelen over de basisprincipes van Cryptocurrency. Niet alleen is de cryptocurrency tot bloei gekomen, maar is het ook een nieuwe en vertrouwde kans voor investeerders geworden. De cryptomarkt is nog jong, maar volwassen genoeg om voldoende gegevens voor analyse in te voeren en trends te voorspellen. Hoewel het wordt beschouwd als de meest volatiele markt en een enorme gok als investering, is het nu tot op zekere hoogte voorspelbaar geworden en de Bitcoin-futures zijn daar een bewijs van. Veel concepten van de aandelenmarkt zijn nu met enkele aanpassingen en wijzigingen toegepast op de cryptomarkt. Dit geeft ons nog een bewijs dat veel mensen elke dag de Cryptocurrency-markt adopteren, en momenteel zijn er meer dan 500 miljoen investeerders aanwezig. Hoewel de totale marktkapitalisatie van de cryptomarkt $ 286,14 miljard is, wat ongeveer 1/65ste van de aandelenmarkt is op het moment van schrijven, is het marktpotentieel erg hoog gezien het succes ondanks zijn leeftijd en de aanwezigheid van reeds gevestigde financiële markten. De reden hierachter is niets anders dan het feit dat mensen zijn gaan geloven in de technologie en de producten die een crypto ondersteunen. Dit betekent ook dat de cryptotechnologie zichzelf heeft bewezen en zo veel dat de bedrijven ermee hebben ingestemd om hun activa in de vorm van cryptomunten of tokens te zetten. Het concept van Cryptocurrency werd succesvol met het succes van Bitcoin. Bitcoin, dat ooit de enige cryptocurrency was, draagt ​​nu slechts 37,6% bij aan de totale cryptocurrency-markt. De reden hiervoor is de opkomst van nieuwe cryptocurrencies en het succes van projecten die ze ondersteunen. Dit geeft niet aan dat Bitcoin heeft gefaald, in feite is de marktkapitalisatie van Bitcoin toegenomen, maar wat dit aangeeft is dat de cryptomarkt als geheel is uitgebreid.

Deze feiten zijn voldoende om het succes van Cryptocurrencies en hun markt te bewijzen. En in werkelijkheid wordt investeringen in de Crypto-markt nu als veilig beschouwd, in de mate dat sommigen investeren in hun pensioenplan. Daarom hebben we nu de tools nodig voor de analyse van de cryptomarkt. Er zijn veel van dergelijke tools waarmee u deze markt kunt analyseren op een manier die vergelijkbaar is met die van de aandelenmarkt en die vergelijkbare statistieken biedt. Inclusief muntmarktkapitalisatie, muntstalker, cryptoz en beleggen. Hoewel deze statistieken eenvoudig zijn, bieden ze cruciale informatie over de crypto die wordt overwogen. Een hoge marktkapitalisatie duidt bijvoorbeeld op een sterk project, een hoog 24-uurs volume duidt op een grote vraag en het circulerende aanbod geeft het totale aantal munten van die cryptovaluta in omloop aan. Een andere belangrijke maatstaf is de volatiliteit van een cryptovaluta. Volatiliteit is hoeveel de prijs van een crypto fluctueert. De cryptomarkt wordt als zeer volatiel beschouwd, uitbetalen op een bepaald moment kan veel winst opleveren of u aan uw haren trekken. Dus waar we naar op zoek zijn, is een cryptovaluta die stabiel genoeg is om ons de tijd te geven om een ​​berekende beslissing te nemen. Valuta’s zoals Bitcoin, Ethereum en Ethereum-classic (niet specifiek) worden als stabiel beschouwd. Omdat ze stabiel zijn, moeten ze sterk genoeg zijn, zodat ze niet ongeldig worden of gewoon stoppen met bestaan ​​in de markt. Deze kenmerken maken een crypto betrouwbaar en de meest betrouwbare cryptovaluta worden gebruikt als een vorm van liquiditeit.

Wat de cryptomarkt betreft, komt volatiliteit hand in hand, maar dat geldt ook voor de belangrijkste eigenschap, namelijk decentralisatie. Crypto-markt is gedecentraliseerd, wat dit betekent is dat de prijsdaling in één crypto niet noodzakelijk neerwaartse trend van een andere crypto betekent.