March 24, 2023

Hoe het kussen schoon te maken

 

Als je een huiseigenaar was, heb je waarschijnlijk de angst gehoord voor een vriend of familie die een groot buitenfeest had gepland. Alleen om het tuinmeubilair op de binnenplaats te onthullen en een kussen te vinden bedekt met schimmels, schimmel en lelijke vlekken.

Plots zal je grote hit in plaats daarvan een grote idioot zijn omdat je het kussen van meubels niet hebt bewaard. Gelukkig kunt u een bestaand kussen krijgen voor klein elleboogvet.

Begin met een kussen met een slang. Behandel het vervolgens met een glas bleekmiddel en de oplossing van waterslons. Week de Terras reinigen met de oplossing. Laat het 10 minuten achter. Gelukkig zitten de mal en de schimmel niet te diep op de stof en zullen zonder veel gevechten uitkomen.

Als u het niet kunt verwijderen, kunt u een nieuw kussen kopen. Als je dat doet, weet je dat je niet dezelfde fout hoeft te maken. Sommige eenvoudige preventieve maatregelen kunnen er zeker van zijn dat het kussen er nieuw uitziet en veel zomers klaar zijn om op de hoogte te zijn.

Voordat u het kussen van het meubilair schoonmaakt, moet u erachter komen wat de stof is. Sommige producten kunnen bepaalde stoffen zelfs verzwakken of smelten, dus lezen ze altijd de kussentags en beginnen ze de aanbevelingen van de fabrikant te volgen. Als u de tag al hebt gescheurd, kunt u zien of de aanbeveling van de fabrikant te vinden is in het online of online forum.

De meeste kussens op de markt zijn tegenwoordig gemaakt van acryl- of acryl/polyester -stof ontworpen om vervaging en water te verminderen. Vulling is meestal polyester. Het zal snel worden gedroogd wanneer het periodiek regent zonder het water vast te houden.

Om het kussen er nieuw uit te laten zien, moet u de grond en elke maand in de zomer verwijderen. Als ze er een beetje vies uitzien, kun je ze spons van water en zacht wasmiddel. Als de vlek koppig is, gebruik dan een borstel.

Ik wil ze grondig schoonmaken voordat ik ze tijdens het seizoen wist. Schimmelsporen kunnen zichzelf in de stof steken en willen ze niet de kans geven om in het seizoen door te brengen en te groeien. Als de fabrikant hier niet veel aanwijzingen aan geeft, kunt u bleekmiddel, wasmiddel en wateroplossing gebruiken om het kussen te reinigen. Voordat u te ver gaat, test u het gebied altijd zodat het mengsel de stof niet beschadigt of verkleurt.

Als het kussen schoon is en er tijd is om te drogen, breng dan water aan op het hele oppervlak. U wilt twee lagen toepassen om veilig te zijn. Het reinigingsproces kan het vermogen van meubels verminderen om het water af te weren, dus ik wil graag wat extra hulp geven. Een spuitwaterverlofsysteem kan worden gekocht bij alle woningverbeteringen.

Als het kussen schoon en volledig gedroogd is, is het tijd om het weg te gooien totdat het warme weer terugkeert. U kunt in de verleiding komen om het in een plastic zak te houden, maar doe het niet. Het kussen moet ademen. De tas kan vocht vastleggen door schimmel- en schimmelgroei te bevorderen.

Als er een vervelende vlek op het kussen is, maak dan een boorpoeder 1 theelepel, een vaatwasser theelepel en warm water van 1 liter oplossing. Doe het in een spuitfles en vlek vrij. Week ongeveer 15 minuten en spoel met tuinslangen.

Kussens gemaakt van canvas of stoffen vereisen enkele extra taken. Als het kussen wordt verwijderd, haalt u het deksel uit en was u het op de wasmachine. Droog de lucht en leg hem terug in de vormvulling. Drogen in de droger kan worden verminderd en kan nooit meer worden verkregen. Als je niet van het kussen af kunt, neem dan een struikgewas, geniet in water, en wrijf het in de zeepbalk. Wrijf tot de vlek omhoog gaat. Laat het een paar minuten zitten en maak het vervolgens grondig schoon. Wanneer de vlek verdwijnt, brengt u een stofbeschermer aan.