March 24, 2023

Hoe kunt u direct films kijken wanneer u online films huurt bij Blockbuster?

Blockbuster werd in 1985 opgericht als een fysieke winkel voor filmverhuur.

Toen dvd’s de plaats innamen om VHS over te nemen en de mogelijkheid om online films te huren steeds populairder werd, moest Blockbuster haar klanten de mogelijkheid bieden om ook online te huren.

Wat zijn de voordelen van Blockbuster? Een van de grote voordelen van Blockbuster is dat klanten met een onbeperkt abonnement dvd’s kunnen huren via A of een Blockbuster-outlet, of dat ze films Streamplayers.nl online kunnen bekijken met streaming- of downloadopties via de website van het bedrijf.

Deze optie om te huren en terug te brengen in de winkel is niet beschikbaar via andere online filmverhuurbedrijven. Blockbuster biedt ook abonnementsdiensten, verhuur van videogames en een loyaliteitsprogramma voor vaste klanten.

Blockbuster biedt ook een risicovrije proefperiode, zodat u hun service gratis kunt testen zonder vooraf te betalen.

Lidmaatschappen om online films te huren variëren in kosten op basis van het aantal films dat tegelijkertijd wordt gehuurd en ook of het een basislidmaatschap of onbeperkt lidmaatschap is. Met de populaire onbeperkte abonnementen kun je 1, 2 of 3 films tegelijk houden,

Blockbuster brengt geen late vergoedingen in rekening en kent geen vervaldata toe aan filmverhuur. Het kost een beetje extra als je films wilt uitwisselen in een fysieke winkel en online.

Er zijn geen extra kosten voor het huren van Blu Ray-schijven. Het filmaanbod bij Blockbuster op Blu Ray is goed.

Wat zijn de extra kijkmogelijkheden bij Blockbuster? Blockbuster biedt ook een downloadoptie wanneer u online films huurt. Deze downloads zijn onderworpen aan een downloadvergoeding, evenals een tijdslimiet. Films verlopen 24 uur na aanvang van de huurperiode en moeten binnen 30 dagen worden bekeken.

Downloads kunnen worden bekeken op een Blockbuster on Demand-apparaat, zoals een voor internet geschikte tv of dvd-speler, of een TiVo DVR. Andere apparaten, zoals mobiele telefoons en andere draagbare apparaten, worden ook ondersteund.

Klanten die ook online films willen bezitten en huren, kunnen films kopen om te downloaden. Evenals afleveringen van populaire tv-shows.

Downloads variëren in prijs en kunnen worden bekeken op een pc of op een Blockbuster on Demand-apparaat. Downloads zijn echter niet Mac-compatibel en vereisen het gebruik van Internet Explorer of een IE-tabextensie die in een Firefox-browser is geïnstalleerd.