March 24, 2023

Meest herkenbare goochelaars!

Close-up Magician is de meest erkende goochelaar die er is omdat ze verbazingwekkende close-upmagie bieden. Er zijn veel soorten magische optredens: close-up magie, salonmagie, kindermagie en toneelmagie.

Close-up magie wordt uitgevoerd met het publiek dicht bij de goochelaar, mogelijk in fysiek contact. Het maakt meestal gebruik van alledaagse voorwerpen als rekwisieten: zoals kaarten en munten.

Parlor magic is een vorm waarin de magie wordt uitgevoerd voor kleine groepen mensen in dezelfde ruimte als de goochelaar. Draagbare rekwisieten die speciaal zijn ontworpen voor het uitvoeren van magie, worden gebruikt als rekwisieten in Parlor-magie.

Podiummagie is een vorm waarin de magie wordt uitgevoerd voor een groot publiek, in een auditorium of een grote zaal of op het terrein. Uitgebreide en grootschalige rekwisieten worden over het algemeen gebruikt in dit soort magie.

Kindermagie wordt uitgevoerd op verjaardagsfeestjes of op elk ander feest waarbij kinderen betrokken zijn. Dit soort magie is komisch van aard en omvat ook de interactie van kinderen.

In Close-up magie kan het publiek voelen en aanraken terwijl het voor hun neus gebeurt en dit is de reden dat publieksparticipatie meer bij de uitvoering van de goochelaar ligt. Vandaar dat close-up goochelaars de meest populaire en veelzijdige goochelaars zijn onder alle goochelaars. Een goede close-up goochelaar die zijn aanwezigheid kan laten voelen en de door hem gepresenteerde presentatie is spectaculair, want presentatie maakt de show alleen maar vermakelijk.

Close-up goochelaars kunnen optreden op bruiloften, feesten, bedrijfsevenementen, beurzen, banketten, diners en op straat of waar dan ook. Dit soort goochelaar brengen de rekwisieten mee of ze kunnen de rekwisieten lenen van het publiek. In zekere zin brengt dit proces hen dichter bij het publiek en biedt het de beste vorm van entertainment, d.w.z. close-up magie.

Close-up goochelaars zijn modern, grappig en erg vermakelijk. Ze voeren magie uit die uw gasten voor de gek houdt en verbaast. Een hedendaagse close-up goochelaar onderscheidt zich van de andere goochelaars. Deze goochelaars voegen iets toe aan het feest en ze zijn niet erg duur. Het beste is dat ze overal kunnen optreden.