februari 5, 2023

verhoogt de droogsnelheid van natte vloeren en wanden dankzij een speciaal gevormd luchtafvoerkanaal – weer leverbaar

Of het nu gaat om ondersteunde wand- en vloerdroging, dekvloer- of gebouwdroging of tapijtreiniging – snellere droging heeft veel meer voordelen dan alleen enorme tijdsbesparing. De ervaring van professionals in de bouw- en renovatiesector van Bouwdrogen in overstromingsgevoelige gebieden toont aan dat sneldrogen de beste manier is om vloeren en muren te beschermen tegen verdere schade. Daarom gebruiken ze graag de krachtige ventilator TFV 30 S, want dit specialistische apparaat, eindelijk weer op voorraad, versnelt het drogen dankzij het speciaal gevormde luchtuitlaatkanaal.

De turboventilator TFV 30 S genereert een brede luchtstroom dicht bij de vloer, waardoor de lucht optimaal wordt verdeeld over natte vloerbedekkingen of vochtige dekvloeren en de droogsnelheid merkbaar wordt verhoogd. Samen met het luchtvolume tot 2.250 m3 per uur maakt dit de turbofan tot een optimaal, universeel apparaat voor sanitair, schoonmaak en ambachtsbedrijven. Om nog maar te zwijgen over de combinatie van stevigheid, compacte afmetingen, flexibele opstellingsmogelijkheden en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Trotec-merkkwaliteit!

Uw voordelen op een rijtje – de turboventilator TFV 30 S…
heeft drie instelbare vermogen-/blazerstanden, waardoor het luchtvolume altijd perfect kan worden aangepast aan de verschillende eisen in het project. het maximale luchtvolume is 2250 m³/h bij een druk van maximaal 525 Pa.

heeft een behuizing van onverwoestbaar polyethyleen, waardoor hij licht, duurzaam en flexibel is. En hij kan ook gestapeld worden!
is voorzien van een dubbelstrooms radiaalventilator met een extra grote speciale as. Eenzijdige belasting van deze as wordt vermeden doordat de motor is voorzien van een kwaliteitskogellager.

kan tijdens gebruik en opslag in drie verschillende hoekstanden worden gebruikt: 0°, 45° of 90° – waarbij een stevige houvast natuurlijk gegarandeerd is.
wint extra punten voor zijn geïntegreerde servicestopcontact. Een tweede turbofan of een extra luchtontvochtiger ter ondersteuning van het drogen kan direct op de TFV 30 S worden aangesloten.