March 24, 2023

Verkoop Nintendo Switch op sociale media

 

Er zijn zoveel markten dat als het tijd is om je Switch online te verkopen, het moeilijk is om precies te weten waar je heen moet. Het is een van de beste plaatsen om gebruikte artikelen te verkopen zonder verkoperskosten. Dat betekent meer geld op zak.

Deze gids leidt je door het hele proces van het verkopen van je Nintendo Verkopen, inclusief het overzetten van gegevens, het resetten van je apparaat, het maken van een marktplaatsvermelding en het verzenden van je apparaat.

Dit neemt hopelijk een hoop giswerk weg en verandert je Nintendo Switch in een .

 

Afhankelijk van hoe lang je je Nintendo Switch hebt gehad, wil je waarschijnlijk de talloze geĆÆnvesteerde uren behouden (Zelda: Breath of the Wild is niet bepaald een korte game). Je kunt alle opgeslagen games en gebruikersgegevens van het apparaat overzetten zonder alles weg te gooien, maar er zijn problemen. Hiervoor heb je een extra schakelaar nodig.

Het is niet gemakkelijk en het zal even duren, maar maak je geen zorgen. We begeleiden je door het hele proces van het opslaan van je game en het overzetten van je gegevens. Helaas is dit de enige optie totdat Nintendo later dit jaar eindelijk een online cloudback-upservice lanceert. Klik op onderstaande link om de volledige gids te bekijken.

Reset je Nintendo Switch naar de fabrieksinstellingen

Zorg ervoor dat al je gegevens eerst zijn gewist voordat je erover nadenkt om je Nintendo Switch op te sturen, want je wilt nooit dat iemand zijn Nintendo Store-account gebruikt om te gaan winkelen.

Dit omvat alle opgeslagen games en informatie over je Nintendo-account. Het is eigenlijk heel simpel. Bekijk het onderstaande bericht voor een volledige walkthrough en tutorial over het resetten van een Nintendo Switch voor nieuwe eigenaren.

Er zijn veel redenen waarom u gebruikte artikelen wilt verkopen op . Eerlijke verkoperskosten, een mensenmarkt en een levendige community zorgen ervoor dat u de beste prijzen krijgt. Verkopen is heel gemakkelijk en veilig. Vermijd ongemakkelijke face-to-face ontmoetingen, want PayPal regelt de financiƫle aspecten voor u. Nu je er klaar voor bent, ben je klaar om te beginnen met verkopen. Laten we de stappen snel doorlopen.