februari 5, 2023

Wat maakt Ducati-motoren zo wenselijk?

Sommige mensen vragen zich af wat Ducati-motoren zo aantrekkelijk maakt. Als je niets van motoren weet, dan weet je niet dat Ducati al sinds 1926 bestaat. Het is een Italiaans bedrijf met zo’n 1.200 medewerkers en ze weten echt wat ze maken. Ze hebben dus alle tijd gehad om hun naam bekend te maken. Sindsdien zijn ze elk jaar enorm populair geworden. Een van de redenen waarom deze motorfietsfabrikant zo gewild is, is omdat het alles is wat ze maken. Ze zijn alleen gespecialiseerd in motorfietsen en motorfietsen (naast accessoires en merchandise). Het zijn ook geen doorsnee Ducati Monster 2010 specificaties motorfietsen, want deze zijn high-performance. Het rijden op een van deze fietsen geeft een soortgelijk gevoel dat kinderen krijgen op eerste kerstdag. Er zijn vier belangrijke redenen waarom deze fietsen zo wenselijk zijn. Nou vijf, een daarvan is de passie van de Italiaan, maar daar gaan we hier niet echt op in.

De vier belangrijkste redenen van verlangen zijn gemakkelijk aan te wijzen.

1. Snelheid:

Door simpelweg naar een “Duc” te kijken, zouden veel mensen vermoeden dat ze snel zijn. Het valt niet te ontkennen dat er sensatiezoekers zijn. Veel van deze mensen willen de snelste auto of motorfiets ter wereld. Dat is zo ongeveer wat je krijgt met een Ducati. De waarheid is dat je, tenzij je een stuntduivel bent op een gesloten baan, nooit de volledige snelheid van een nieuwere Ducati op straat zult bereiken (hopelijk). Deze fietsen roken alles op vier wielen uit het water. Er wordt gezegd dat de Ducati 1098 een tijd van nul tot zestig mijl per uur van minder dan drie seconden heeft! Laten we ook een belangrijk punt maken dat ze luchtgekoelde motoren hebben om ze af te koelen.

2. Stijl/Ontwerp:

Deze fietsen zijn extreem uniek omdat ze ontworpen zijn en niet “versierd”. Ik geloof dat dit de meest stijlvolle fietsen zijn die je kunt kopen. Ze brengen de krachtige motor ook tot leven in het ontwerp van de fiets. Deze fietsen kunnen een leven lang meegaan, zowel van binnen als van buiten. Zoals Ducati zelf zegt: “Ontworpen door de stopwatch. Ontworpen door de racebaan”

3. Bewezen racesucces:

Ducati heeft een lange geschiedenis met racen, ze winnen graag en hebben VEEL titels om ze te ondersteunen. Laten we beginnen met een titel in 2007 op het MotoGP Wereldkampioenschap. Vier daarvan werden gewonnen op een Ducati 916. Dat zijn niet alle dames en heren, acht titels op het British Superbike Championship en twee op het AMA Superbike Championship! Deze fietsen kunnen natuurlijk racen en de baanresultaten zijn er om het te bewijzen.

4. Liefhebbersgroepen:

Een heel slim ding waar Ducati zich sinds de jaren negentig op heeft gefocust, is marketing. Ze hebben veel dingen samengebracht in verband met branding-inspanningen. Dit omvat online communities en lokale enthousiaste groepen over de hele wereld die exclusieve Ducati-verzekeringen aanbieden. Hier zijn enkele cijfers gebaseerd op groepen: 400 Ducati-clubs wereldwijd, 20.000 geregistreerde gebruikers van de Ducati Owners Club-website en 17.000 abonnees op de racewebsite. Mensen hebben hun ogen gericht op opkomende modellen en velen kopen ze op de releasedag. Als je nog niet de kans hebt gekregen om er een in actie te zien, laat staan ​​erop te rijden, is dit een echte aanrader!

Het kiezen van de juiste fiets voor jou kan moeilijk zijn. Ducati-fietsen zijn niet alleen snel en sportief, maar hebben ook toegewijde enthousiaste groepen die scherp geprijsde Ducati-verzekeringen aanbieden. Zorg ervoor dat u een Ducati-motor uitprobeert voordat u een beslissing neemt.